Cucut Laut

Versi: Wulan

Saben pecanden, kang sun tek toroni
Bli wedi mati, kang wis tek niati
Arep ngolati, kramat sing mandi
Supaya kakang, ning kula welas asih

Demen sampean kang kula klubukan
Arepan ngomong kang sun isin pisan
Wis tek akali angger bli cinta
Apa sampean due penangkal cinta

reff :
Iwak cucut ning lautan,
Sun kepencut karo sampean
Blenak turu klalen ning mangan

Mimi mama, bli bisa nulungi
Cuma bisa melu nangisi
Ngumbang kula, mung banyu mata
Sesambat ning sapa, mimi mama wis nyerah

Demen sampean kang kula klubukan
Arepan ngomong kang sun isin pisan
Wis tek akali angger bli cinta
Apa sampean due penangkal cinta

reff :
Iwak cucut ning lautan,
Sun kepencut karo sampean
Blenak turu klalen ning mangan

Mimi mama, bli bisa nulungi
Cuma bisa melu nangisi
Ngumbang kula, mung banyu mata
Sesambat ning sapa, mimi mama wis nyerah

Saben pecanden, kang sun tek toroni
Bli wedi mati, kang wis tek niati
Arep ngolati, kramat sing mandi
Supaya kakang, ning kula welas asih

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *