Tegal Banyumas

Versi: Imam Joend

Yayangku, siti lemah lembut
Sak propinsi, ndean paling yahut
Kenal ning umahe mahmut
Inyong langsung kepencut
Waktu salaman, jantungku sendhat-sendhut

Critane, bar olih gajian
Inyong apel, repan ngejak dolan
Numpak motor rombengan
Bantere muni turunan
Ora ngurusi, asal bisa boncengan

reff :
Sing tegal ing banyumas
Motor terus tak egas
Pacarku ndikep kenceng nyong tambah bregas

Balike apes tenan
Pas ketemu tanjakan
Motorku watuk watuk ora gelem jalan

Akhire mlaku, nggoleti bengkel
Ilange yayangku, ora rewel

Critane, bar olih gajian
Inyong apel, repan ngejak dolan
Numpak motor rombengan
Bantere muni turunan
Ora ngurusi, asal bisa boncengan

reff :
Sing tegal ing banyumas
Motor terus tak egas
Pacarku ndikep kenceng nyong tambah bregas

Balike apes tenan
Pas ketemu tanjakan
Motorku watuk watuk ora gelem jalan

Akhire mlaku, nggoleti bengkel
Ilange yayangku, ora rewel

Yayangku, siti lemah lembut
Sak propinsi, ndean paling yahut
Kenal ning umahe mahmut
Inyong langsung kepencut
Waktu salaman, jantungku sendhat-sendhut

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *