Tarung Menyan

Lirik Lagu Sanguturu ke-1100 Tarung Menyan
Versi: Diana Sastra

LANANG GANTENG SIJI, WADONE LOROAN
PENGEN DUENI, REBUTAN…
SAMPE NAN TARUNG MENYAN…

SIRA LURUH SYARAT KITA LURUH JAMPI
NGAKALI LANANG SIJI…
PENGEN DADI SAWIJI…

reff :
ADUH PAK DUKUN, TULUNG KULA
KULA NEMONI, SUN NJALUK JAMPI SING MANDI

ADUH PAK DUKUN, BELANANA
SUN EMONG WIRANG, WATIRE KALAH SAINGAN
YEN CINTA KELAKSANA
SUN AREP MULANG TRIMA

SIRA LURUH SYARAT KITA LURUH JAMPI
NGAKALI LANANG SIJI…
PENGEN DADI SAWIJI…

reff :
ADUH PAK DUKUN, TULUNG KULA
KULA NEMONI, SUN NJALUK JAMPI SING MANDI

ADUH PAK DUKUN, BELANANA
SUN EMONG WIRANG, WATIRE KALAH SAINGAN
YEN CINTA KELAKSANA
SUN AREP MULANG TRIMA

LANANG GANTENG SIJI, WADONE LOROAN
PENGEN DUENI, REBUTAN…
SAMPE NAN TARUNG MENYAN..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *