Ojo Lali (tony q rastafara)


Tony-Q-Rastafara_1
Versi: Tony Q Rastafara

Ora iso karepe dewe
Kabeh ono aturane
Yen pengen urip karepe dewe
Manggono neng alas dewe
Jajalo…, rasakno…

Uripe menungso,
Becik keprayan, tepo sliro
Yen arep mulyo, sumelehke ati
Ora usah kaget, karo kilauke dunyo..

E..ojo lali sopo kowe
Soko ngendi, nggonmu asale
Ojo lali, kudu eling
Ojo dumeh, yen ora gelem ge weleh

reff:
Uripe menungso,
Becik keprayan, tepo sliro
Yen arep mulyo, sumelehke ati
Ora usah gumun, karo kilauke dunyo..

E..ojo lali sopo kowe
Soko ngendi, nggonmu asale
Ojo lali, kudu eling
Ojo dumeh, yen ora gelem ge weleh
—————–
[ver: lyrics]
[id: vwhwnlch]
[ar: Tony Q Rastafara]
[ti: Ojo Lali]
[al: Pop Reggea Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:10]
[00:00.03]Ojo lali
[00:00.03]by: Tony Q Rastafara
[00:18.03]
[00:20.03]>>>
[00:21.03]>>
[00:22.03]>
[00:23.03]Ora iso karepe dewe
[00:27.23]Kabeh ono aturane..
[00:33.61]Yen pengen urip karepe dewe
[00:39.04]Manggono neng alas dewe
[00:43.52]Jajalo…, rasakno…
[00:48.50]
[00:50.18]Uripe menungso,
[00:54.85]Becik keprayan, tepo sliro..
[01:00.39]Yen arep mulyo, sumelehke ati
[01:07.98]Ora usah kaget,
[01:11.46]karo kilaune dunyo..
[01:16.53]E..ojo lali sopo kowe
[01:23.24]Soko ngendi, nggonmu asale
[01:27.90]Ojo lali, kudu eling
[01:34.38]Ojo dumeh,
[01:36.74]yen ora gelem ge weleh..
[01:39.29]
[01:57.77]>>>
[01:58.77]>>
[01:59.77]>
[02:00.77]Uripe menungso,
[02:06.77]Becik keprayan, tepo sliro
[02:12.71]Yen arep mulyo, sumelehke ati
[02:20.42]Ora usah gumun,
[02:23.21]karo kilauke dunyo..
[02:27.19]E..ojo lali sopo kowe
[02:35.78]Soko ngendi, nggonmu asale
[02:40.01]Ojo lali, kudu eling
[02:46.30]Ojo dumeh,
[02:49.09]yen ora gelem ge weleh
[02:51.27]
————–
Preview:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s