Ndog Asin Brebes

Versi: Imam Joend

Ndog asin brebes,
Pancen ngetop pancen terkenal
Ndog asin brebes,
Kanggo lawuh apa dijambal

Ndog asin brebes,
Sapa wonge sing ora doyan
Kuninge ngglabet,
Rasane luget, ning ilat mresep

Rasan sepisan, ya keterusan
Regane pantes,
Akeh uwong langganan ndog asin brebes

Sing nikmat, ndog asin brebes
Sing lezat, ndog asin brebes
Sing luget, ndog asin brebes
Sing mantep, ndog asin brebes

reff :
Ndog asin brebes,
Sapa wonge sing ora doyan
Kuninge ngglabet,
Rasane luget, ning ilat mresep

Rasan sepisan, ya keterusan
Regane pantes,
Akeh uwong langganan ndog asin brebes

Sing nikmat, ndog asin brebes
Sing lezat, ndog asin brebes
Sing luget, ndog asin brebes
Sing mantep, ndog asin brebes

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *