Manise Janji (ella nurhayati)

Versi: Ella Nurhayati

Manis manis manis, manis pisan omonge
Sampe sun percaya,ning sekabeh janjine
Jare arep ngawin, tapi dicoba dingin
Tiwas kula pasrah, akhire ninggal lunga

Dasare wong lanang, sengaja gawe wirang
Wis entok manise, kien sepah dibuang
Sumpah lan janjine, cuma manis ning lambe
Wis hasil maksude, ditinggal kari bae
Manis manis manis…

reff :
Kembang melati, mekar ning taman
Sekien layu ora kesiram

Racune cinta pait dirasa
Madu asmara gawe cilaka
Madu asmara gawe cilaka

Manis manis manis, manis pisan omonge
Sampe sun percaya,ning sekabeh janjine
Jare arep ngawin, tapi dicoba dingin
Tiwas kula pasrah, akhire ninggal lunga
Manis manis manis…

reff :
Kembang melati, mekar ning taman
Sekien layu ora kesiram

Racune cinta pait dirasa
Madu asmara gawe cilaka
Madu asmara gawe cilaka

Manis manis manis, manis pisan omonge
Sampe sun percaya,ning sekabeh janjine
Jare arep ngawin, tapi dicoba dingin
Tiwas kula pasrah, akhire ninggal lunga
Manis manis manis…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *