Kebacut Tresno (ruben)

Versi: Ruben and Co

Kebacut tresno aku,
Kabeh sakjroning atiku..
Nyebut jenengmu, bingungake atiku
Kemrenyes, yen aku mikir kowe
Barengan gandengan tekaning pati..

Kebacut tresno aku,
Kabeh sakjroning atiku..
Nyebut jenengmu, bingungake atiku
Kemrenyes, yen aku mikir kowe
Barengan gandengan nentremke ati..

Kowe nggawe padhanging atiku
Kowe nggawe uripku tegen..
Aku mung ngerti yen kowe dewe
Sing biso nentremke ati..

Kebacut tresno aku,
Kabeh sakjroning atiku..
Nyebut jenengmu, bingungake atiku
Kemrenyes, yen aku mikir kowe
Barengan gandengan tekaning pati..

Kowe nggawe padhanging atiku
Kowe nggawe uripku tegen..
Aku mung ngerti yen kowe dewe
Sing biso nentremke ati..

Kebacut tresno aku,
Kabeh sakjroning atiku..
Nyebut jenengmu, bingungake atiku
Kemrenyes, yen aku mikir kowe
Barengan gandengan nentremke ati..

Kebacut tresno aku,
Kabeh sakjroning atiku..
Nyebut jenengmu, bingungake atiku
Kemrenyes, yen aku mikir kowe
Barengan gandengan tekaning pati..
Kebacut tresno aku..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *