Kebacut Tresno (ruben)


Sanguturu
Versi: Ruben & Co

Kebacut tresno aku,
Kabeh sakjroning atiku..
Nyebut jenengmu, bingungake atiku
Kemrenyes, yen aku mikir kowe
Barengan gandengan tekaning pati..

Kebacut tresno aku,
Kabeh sakjroning atiku..
Nyebut jenengmu, bingungake atiku
Kemrenyes, yen aku mikir kowe
Barengan gandengan nentremke ati..

Kowe nggawe padhanging atiku
Kowe nggawe uripku tegen..
Aku mung ngerti yen kowe dewe
Sing biso nentremke ati..

Kebacut tresno aku,
Kabeh sakjroning atiku..
Nyebut jenengmu, bingungake atiku
Kemrenyes, yen aku mikir kowe
Barengan gandengan tekaning pati..

Kowe nggawe padhanging atiku
Kowe nggawe uripku tegen..
Aku mung ngerti yen kowe dewe
Sing biso nentremke ati..

Kebacut tresno aku,
Kabeh sakjroning atiku..
Nyebut jenengmu, bingungake atiku
Kemrenyes, yen aku mikir kowe
Barengan gandengan nentremke ati..

Kebacut tresno aku,
Kabeh sakjroning atiku..
Nyebut jenengmu, bingungake atiku
Kemrenyes, yen aku mikir kowe
Barengan gandengan tekaning pati..
Kebacut tresno aku..
——————
[ver: lyrics]
[id: iainbqch]
[ar: Ruben & Co]
[ti: Kebacut Tresno]
[al: Pop Jawa Suriname]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:04]
[00:02.85]Kebacut tresno aku,
[00:09.18]Kabeh sakjroning atiku..
[00:16.92]Nyebut jenengmu,
[00:19.89]bingungake atiku
[00:23.33]Kemrenyes,
[00:25.14]yen aku mikir kowe
[00:28.82]Barengan gandengan
[00:31.80]tekaning pati..
[00:34.47]Kebacut tresno aku,
[00:42.24]Kabeh sakjroning atiku..
[00:48.40]Nyebut jenengmu,
[00:52.37]bingungake atiku
[00:56.31]Kemrenyes,
[00:58.05]yen aku mikir kowe
[01:01.24]Barengan gandengan
[01:04.59]nentremke ati..
[01:07.34]
[01:10.12]Kowe nggawe padhanging atiku
[01:16.04]Kowe nggawe uripku tegen..
[01:23.75]Aku mung ngerti yen kowe dewe
[01:30.22]Sing biso nentremke ati..
[01:37.53]Kebacut tresno aku,
[01:43.55]Kabeh sakjroning atiku..
[01:52.85]Nyebut jenengmu,
[01:54.73]bingungake atiku
[01:58.69]Kemrenyes,
[01:59.94]yen aku mikir kowe
[02:03.17]Barengan gandengan
[02:06.84]tekaning pati..
[02:09.39]
[02:12.01]Kowe nggawe padhanging atiku
[02:18.29]Kowe nggawe uripku tegen
[02:25.38]Aku mung ngerti yen kowe dewe
[02:32.47]Sing biso nentremke ati
[02:39.75]Kebacut tresno aku,
[02:45.49]Kabeh sakjroning atiku..
[02:55.09]Nyebut jenengmu,
[02:56.77]bingungake atiku
[03:00.86]Kemrenyes,
[03:02.11]yen aku mikir kowe
[03:05.23]Barengan gandengan
[03:08.78]nentremke ati..
[03:11.89]Kebacut tresno aku,
[03:20.30]Kabeh sakjroning atiku..
[03:25.42]Nyebut jenengmu,
[03:28.83]bingungake atiku
[03:32.82]Kemrenyes,
[03:34.56]yen aku mikir kowe
[03:37.98]Barengan gandengan
[03:41.34]tekaning pati..
[03:45.07]Kebacut tresno aku..
[03:52.85]
————–
Preview:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s