Wedang Putih

Versi: Nunung Alvi

Wis kepalang demen sampean,
Yen bli kelakon bisa edan
Awak kering bli kurang mangan
Pikiran pusing yen wis kelingan

Due kemat lan jampi apa
Sampe kula ora berdaya
Paman kakang aja ngingkari
Kula demen bli bisa mari

reff :
Wayah temen kula ora laksana
Bli sida kawin karo pilihan jiwa
Wedang putih dibuang tengah welukon
Suka mati tinimbang ora kelakon

Due kemat lan jampi apa
Sampe kula ora berdaya
Paman kakang aja ngingkari
Kula demen bli bisa mari

reff :
Wayah temen kula ora laksana
Bli sida kawin karo pilihan jiwa
Wedang putih dibuang tengah welukon
Suka mati tinimbang ora kelakon

Wis kepalang demen sampean
Yen bli kelakon bisa edan
Awak kering bli kurang mangan
Pikiran pusing yen wis kelingan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *