Ora Ngiro (morista)

Versi: Morista

Koyo nyidam cempano,
Rasaneng ati tansah kudu pethuk..
Terong alit bebasane,
Anganti sliramu katekan setyamu..

Tansah katong neng netro,
Rino lang wengi mung tak impi ngimpi..
Kepiye nggonku nglakoni,
Mergo sliramu ono sing nduweni..

Ora nyono ora ngiro,
Yen ketemu namung tansah bebedo..
Jebul mung kanggo sarono,
Nuwuhke roso tresno tundhone aku sing loro

Sineksen ombak segoro,
Nanging rasaku wis kebacut tresno..
Mugo-mugo kang kawoso,
Paring margane urip ingkang mulyo..

reff:
Koyo nyidam cempano,
Rasaneng ati tansah kudu pethuk..
Terong alit bebasane,
Anganti sliramu katekan setyamu..

Tansah katong neng netro,
Rino lang wengi mung tak impi ngimpi..
Kepiye nggonku nglakoni,
Mergo sliramu ono sing nduweni..

Ora nyono ora ngiro,
Yen ketemu namung tansah bebedo..
Jebul mung kanggo sarono,
Nuwuhke roso tresno tundhone aku sing loro

Sineksen ombak segoro,
Nanging rasaku wis kebacut tresno..
Mugo-mugo kang kawoso,
Paring margane urip ingkang mulyo..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *