Jeruk Tombo Watuk

Versi: Agus Sarondeng ft. Nurul

Lk :
Mbakyu bakul jeruk,
Ojo nesu aku tak ndumuk
Mbakyu bakul jeruk,
Ojo nesu aku tak ndumuk
Ndumuk jeruk, jeruk’e pecel
Yen ra entuk atiku mangkel

Pr :
Kakang jo sembranan,
Jeruk iki jeruk pesenan
Kakang jo sembranan,
Jeruk iki jeruk pesenan
Pesenane bendoro kanjeng,
Menengo wae ojo uleng

Lk :
Ojo mbethithil,
Nggo tombo watukku ngikil
Watuk tambane jeruk,
Nempil sithik opo gak entuk

Pr :
Jo…, gal ugalan
Jeruk iki dudu obralan
Tombo watuk sing mandi,
Luwih mathuk yen tak pijeti

Lk :
E e…, mung sepele
Tambane watuk kok ngene
E e…, mung sepele
Tambane watuk kok ngene
Tombo watuk marakke ngantuk
Kroso penak nglilir esuk

reff :
Lk :
Mbakyu bakul jeruk,
Ojo nesu aku tak ndumuk
Mbakyu bakul jeruk,
Ojo nesu aku tak ndumuk
Ndumuk jeruk, jeruk’e pecel
Yen ra entuk atiku mangkel

Pr :
Kakang jo sembranan,
Jeruk iki jeruk pesenan
Kakang jo sembranan,
Jeruk iki jeruk pesenan
Pesenane bendoro kanjeng,
Menengo wae ojo uleng

Lk :
Ojo mbethithil,
Nggo tombo watukku ngikil
Watuk tambane jeruk,
Nempil sithik opo gak entuk

Pr :
Jo…, gal ugalan
Jeruk iki dudu obralan
Tombo watuk sing mandi,
Luwih mathuk yen tak pijeti

Lk :
E e…, mung sepele
Tambane watuk kok ngene
E e…, mung sepele
Tambane watuk kok ngene
Tombo watuk marakke ngantuk
Kroso penak nglilir esuk

Duet :
Tombo watuk marakke ngantuk
Kroso penak nglilir esuk

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *