Midhat Midhut

Versi: Indra ft. Nurul

Ngguya-ngguyu, mesam-mesem
Dasar ayu, gawe sengsem
Gandhes luwes, merak ati
Pesindhene, campursari

Lirak-lirik, nggemesake
Biso narik, penggemare
Busanane katon sopan
Soyo gawe, penasaran

Tak tak thung ndhang
Iku suoro kendhang
Akekitrah joged sambil bergoyang

Tak tak dhang ndhut
Gulune lenggat-lenggut
Katon patut, bokonge midhat-midhut

Ning nong ning gung
Gamelane wis ngungkung
Ojo bingung, akeh sing podo gandrung

Ting tang ting tong
Gamelane mbrengengeng
Timbang puyeng, ayo do seneng-seneng

reff :
Ngguya-ngguyu, mesam-mesem
Dasar ayu, gawe sengsem
Gandhes luwes, merak ati
Pesindhene, campursari

Lirak-lirik, nggemesake
Biso narik, penggemare
Busanane katon sopan
Soyo gawe, penasaran

Tak tak thung ndhang
Iku suoro kendhang
Akekitrah joged sambil bergoyang

Tak tak dhang ndhut
Gulune lenggat-lenggut
Katon patut, bokonge midhat-midhut

Ning nong ning gung
Gamelane wis ngungkung
Ojo bingung, akeh sing podo gandrung

Ting tang ting tong
Gamelane mbrengengeng
Timbang puyeng, ayo do seneng-seneng

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *