Dukun Gemblung

Versi: Widha Asmara ft. Windu Kaloko

Pr :
Sarwo ireng, penganggon anggone
Papan peteng, karo ngobong menyane
Kembang boreh adone, sajen ubo rampene
Komat-kamit karo moco mantrane

Omah gupur, ono sak pinggire gewal
Simbah takon, aku rondo opo prawan
Mripate jelalatan, ambegane krenggosan
Ra dinyono, keringete deleweran

reff :
Lk : Bocah ayu, opo sedyo karepmu
Pr : Sampun dangu, bojo kulo ninggal mlayu
Lk : Coba mbukako klambi, arep tak usadani
Pr : Loro ati, kok weteng sing digrayani

Lk : Dasar manis, senajan nesu tambah manis
Pr : Ojo criwis, ning ati marakke miris
Lk : Pancen bener kandhamu, aku sungguh i love you
Pr : Amit-amit ora ngilo, wis entek untumu

reff :
Pr :
Sarwo ireng, penganggon anggone
Papan peteng, karo ngobong menyane
Kembang boreh adone, sajen ubo rampene
Komat-kamit karo moco mantrane

Omah gupur, ono sak pinggire gewal
Simbah takon, aku rondo opo prawan
Mripate jelalatan, ambegane krenggosan
Ra dinyono, keringete deleweran

reff :
Lk : Bocah ayu, opo sedyo karepmu
Pr : Sampun dangu, bojo kulo ninggal mlayu
Lk : Coba mbukako klambi, arep tak usadani
Pr : Loro ati, kok weteng sing digrayani

Lk : Dasar manis, senajan nesu tambah manis
Pr : Ojo criwis, ning ati marakke miris
Lk : Pancen bener kandhamu, aku sungguh i love you
Pr : Amit-amit ora ngilo, wis entek untumu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *