Dukun Asmara

Versi: Vivi Rosalita ft. Brodin

Pr :
Mas kulo nuwun mas, nopo ten mriki
Yen kabaripun, enten dukun sakti
Sinten tetombo, estu bakal mari
Kulo niki loro, mergo pacar rabi

Lk :
Mriki dik mriki dik, kulo suwuk’e
Sajak-sajak’e dik, gampang tambane
Kulo dukun pancen sakti kondange
Babagan asmara, masalah sepele

Cobi astane njenengan sing kiwo
Ojo kuwatir yen ditinggal lungo
Raja epek-epek sampun cerito
Sesuk bakal dirabi dukun joko

Pr :
Pripun to pripun, lha kok diremeti
Tapi rasanipun, echo ten ati
Kados-kadose saget kulo mari
Nopo dukun asmara ndiko niki

Mas nyuwun pamit mas, kulo tak muleh
Pripun carane mboten kumat maleh

Lk :
Rong dino pisan dik, njenengan mriki
Yen gelem tak rabi, waras selawase

reff :
Pr :
Mas kulo nuwun mas, nopo ten mriki
Yen kabaripun, enten dukun sakti
Sinten tetombo, estu bakal mari
Kulo niki loro, mergo pacar rabi

Lk :
Mriki dik mriki dik, kulo suwuk’e
Sajak-sajak’e dik, gampang tambane
Kulo dukun pancen sakti kondange
Babagan asmara, masalah sepele

Cobi astane njenengan sing kiwo
Ojo kuwatir yen ditinggal lungo
Raja epek-epek sampun cerito
Sesuk bakal dirabi dukun joko

Pr :
Pripun to pripun, lha kok diremeti
Tapi rasanipun, echo ten ati
Kados-kadose saget kulo mari
Nopo dukun asmara ndiko niki

Mas nyuwun pamit mas, kulo tak muleh
Pripun carane mboten kumat maleh

Lk :
Rong dino pisan dik, njenengan mriki
Yen gelem tak rabi, waras selawase

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *