Trasi Eretan

Versi: Nunung Alvi

Ningsor wiwitan, masih dadi kenangan
Sampe kapan bae tetep kelingan
Ngucap janji kula karo sampean
Ora krasa awak teles, keudanan

Langit mendung, jagad katone suwung
Nyawang gunung, ati rasane bingung
Kaya’ pengen, wong lagi demen wong lanang
Awan lan bengi, sering kebayang-bayang

reff :
Aduh kakang, kula sayang demen sampean
Cintane kula bli bakal ilang
Tukang? trasi, ana ning pasar eretan
Suka mati, yen ora sida kawinan

Langit mendung, jagad katone suwung
Nyawang gunung, ati rasane bingung
Kaya’ pengen, wong lagi demen wong lanang
Awan lan bengi, sering kebayang-bayang

reff :
Aduh kakang, kula sayang demen sampean
Cintane kula bli bakal ilang
Tukang? trasi, ana ning pasar eretan
Suka mati, yen ora sida kawinan

Ningsor wiwitan, masih dadi kenangan
Sampe kapan bae tetep kelingan
Ngucap janji kula karo sampean
Ora krasa awak teles, keudanan

Langit mendung, jagad katone suwung
Nyawang gunung, ati rasane bingung
Kaya’ pengen, wong lagi demen wong lanang
Awan lan bengi, sering kebayang-bayang

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *