Pucung Tondo Tresno

Versi: Gempur ft. Kentik

Pr:
Prasetyaku, marang andiko wong bagus
Nora bakal ilang, manjing sajeroning ati
Duh kakang mas, katresnanku leganono

Kakang mas subroto,
Opo keno dak percoyo
Sumpahmu dek wingi,
Jare sehidup semati

LK :
Suminten wong ayu,
Opo isih ragu-ragu
Satriyo sejati,
Ora bakal mblenjoni janji

Pr :
Aduh kangmas,
Kulo nyuwun pangaksamo
Ojo duko,
Batinku nate sujono

Lk :
Aku wis nglenggono,
Sujanamu tondho tresno
Samar yen kelangan,
Endah edining katresnan

reff :
Kakang mas subroto,
Opo keno dak percoyo
Sumpahmu dek wingi,
Jare sehidup semati

LK :
Suminten wong ayu,
Opo isih ragu-ragu
Satriyo sejati,
Ora bakal mblenjoni janji

Pr :
Aduh kangmas,
Kulo nyuwun pangaksamo
Ojo duko,
Batinku nate sujono

Lk :
Aku wis nglenggono,
Sujanamu tondho tresno
Samar yen kelangan,
Endah edining katresnan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *