Sing Nomer Telu

Versi: Agus Sarondeng ft. Kentik

Pr :
Ra usah janji, yen nyatane mung ngapusi
Ojo semoyo, yen nyatane ora ono
Kadhung mangkene, yen wurung piye dadine
Jo ngguya-ngguyu, neng ngendi tanggung jawabmu

Lk :
Mbok yo sing sabar, entenono wulan besar
Mbok ojo grusu, jo samar tak tinggal mlayu
Senadyan kadhung, jo samar yen nganti wurung
Opo ra ngerti, aku wong lanang sejati

Pr :
E e ra nggenah, omonganmu soyo nggladrah
Caritamu ngoyoworo,ra usah umuk
Aku ngerti mung kok plethuk
Oh yen mengkono, aku kok padhakke kebo

Lk :
Maaf ya maaf, ora mung tak nggo dolanan
Sory ya sory, opo sliramu ra ngerti
Ojo maido, aku duwe bojo loro
Lha yen setuju, sliramu sing nomer telu

reff :
Pr :
Ra usah janji, yen nyatane mung ngapusi
Ojo semoyo, yen nyatane ora ono
Kadhung mangkene, yen wurung piye dadine
Jo ngguya-ngguyu, neng ngendi tanggung jawabmu

Lk :
Mbok yo sing sabar, entenono wulan besar
Mbok ojo grusu, jo samar tak tinggal mlayu
Senadyan kadhung, jo samar yen nganti wurung
Opo ra ngerti, aku wong lanang sejati

Pr :
E e ra nggenah, omonganmu soyo nggladrah
Caritamu ngoyoworo,ra usah umuk
Aku ngerti mung kok plethuk
Oh yen mengkono, aku kok padhakke kebo

Lk :
Maaf ya maaf, ora mung tak nggo dolanan
Sory ya sory, opo sliramu ra ngerti
Ojo maido, aku duwe bojo loro
Lha yen setuju, sliramu sing nomer telu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *