Ketuwon

Versi: Rina Rivana

Bli disangka, bli dinyana
Sampean bohongi kula
Selawase rumah tangga,
Kula sering dilelara

Kaya bli ngenal dosa,
Nganiaya badan kula
Batin sun rasa kesiksa,
Rusak jiwa lan raga

reff :
Bengen sun ngalami,
Dikawin wong due rabi
Gawe lara ati,
Nangis bli mari-mari

Kien sun ketuwon,
Bengen gugu omonge uwong
Ampun aduh gusti,
Keduhung tinemu buri

Kaya bli ngenal dosa,
Nganiaya badan kula
Batin sun rasa kesiksa,
Rusak jiwa lan raga

reff :
Bengen sun ngalami,
Dikawin wong due rabi
Gawe lara ati,
Nangis bli mari-mari

Kien sun ketuwon,
Bengen gugu omonge uwong
Ampun aduh gusti,
Keduhung tinemu buri

Bli disangka, bli dinyana
Sampean bohongi kula
Selawase rumah tangga,
Kula sering dilelara

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *