Kendil Nggoling

Versi: Rikno ft. Herlina Rahmawati

Pr :
Eling mas…, eling…
Kae ning pawon, kendile uwis nggoling
Budhal…, ndang budhalo
Bene tole biso mangan upo

Lk :
Piye dhik…, piye…
Golek pangan, kok angele koyo ngene
Mumet…, sirah munet
Mikir kahanan, kok malah tambah ruwet

reff :
Pr :
Wis ojo mikir negoro,
Mikiro golek o upo
Kanggo nguripi, wong sak kluargo

Lk :
Pancen bener, lehmu kondho
Nanging aku ra kuwowo
Gek ning endi panggone, sandhang lan bogo

Pr :
Terus piye…yo mas yo
Nganti kapan…yo mas yo
Urip susah, biso dadi mulyo

Lk :
Sabar disik…yo dhik yo
Sabar disik…yo dhik yo
Kowe ndonga, aku mbudidoyo

reff :
Lk :
Piye dhik…, piye…
Golek pangan, kok angele koyo ngene
Mumet…, sirah munet
Mikir kahanan, kok malah tambah ruwet

Pr :
Wis ojo mikir negoro,
Mikiro golek o upo
Kanggo nguripi, wong sak kluargo

Lk :
Pancen bener, lehmu kondho
Nanging aku ra kuwowo
Gek ning endi panggone, sandhang lan bogo

Pr :
Terus piye…yo mas yo
Nganti kapan…yo mas yo
Urip susah, biso dadi mulyo

Lk :
Sabar disik…yo dhik yo
Sabar disik…yo dhik yo
Kowe ndonga, aku mbudidoyo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *