Kala Munyeng

Versi: Dian Anic

Ireng-ireng gula biye
Bagen ireng pacar dewe
Ari wong demen, blesak dialem
Katone ganteng

Saban dina endhas puyeng
Kaya wong di kalamunyeng
Ati kepikat, kula bli kuat
Pengen sesambat

reff :
Kula pengen, laki wong ireng
Gawe anget, ya gawe seneng

Nyangking wulan, ngemban srengenge
Ning sampean, awet demene
Awan katon, bengi katon
Wong demen, pengen ketunggon

Saban dina endhas puyeng
Kaya wong di kalamunyeng
Ati kepikat, kula bli kuat
Pengen sesambat

reff :
Kula pengen, laki wong ireng
Gawe anget, ya gawe seneng

Nyangking wulan, ngemban srengenge
Ning sampean, awet demene
Awan katon, bengi katon
Wong demen, pengen ketunggon

Ireng-ireng gula biye
Bagen ireng pacar dewe
Ari wong demen, blesak dialem
Katone ganteng

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *