Jampi Sakti

Versi: Dewi Kirana

KAMI DIDING MERINDING SI BULU ROMA
PENGEN KESANDING KARO KAKANG SEUMAH
DUH RASANE DUH RASANE
PENGEN DOLAN WEDI WIS ANA RABINE

BAGEN SORA DIANGGEP WADON MURAHAN
NING WONG LANANG NYROTOK WATIR BLI KEDUMAN
AMBEN AMBEN KAYU KLAPA
SING BENGEN DEMEN MELANG ORA DITRIMA

reff :
SING MELAS KANG….,
KRANGRAMAN KERUNGRUMAN
KAYA EDAN PENASARAN, BLI KUAAAAT

TEKAD NING ATI…,
AREP LURU JAMPI SAKTI
SUPAYA KAKANG NGINTILI, NING BURIIII
KELAKON DADI SAWIJI

BAGEN SORA DIANGGEP WADON MURAHAN
NING WONG LANANG NYROTOK WATIR BLI KEDUMAN
AMBEN AMBEN KAYU KLAPA
SING BENGEN DEMEN MELANG ORA DITRIMA

reff :
SING MELAS KANG….,
KRANGRAMAN KERUNGRUMAN
KAYA EDAN PENASARAN, BLI KUAAAAT

TEKAD NING ATI…,
AREP LURU JAMPI SAKTI
SUPAYA KAKANG NGINTILI, NING BURIIII
KELAKON DADI SAWIJI

KAMI DIDING MERINDING SI BULU ROMA
PENGEN KESANDING KARO KAKANG SEUMAH
DUH RASANE DUH RASANE
PENGEN DOLAN WEDI WIS ANA RABINE

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *