Cinta Sekenan

Versi: Ernie Ergitas

Setetes banyu putih sing mata
Nyirami pipi bli krasa
Kekasih ati kula,
Tega mendua cinta

Sekien, kula wis ora tahan
Demenan karo sampean
Bli sanggup nyangga lara,
Rela bangen sun pisah

reff :
Kader masalah cinta,
Untunge cuma apa
Bunga lan bahagia yen rukun setia
Iku sejatine cinta

Tapi cinta sampean, kaya cinta sekenan
Sing lawas dibuang, sing anyar disayang
Bli due perasaan
Kula getun pisan, demenan lan sampean

Sekien, kula wis ora tahan
Demenan karo sampean
Bli sanggup nyangga lara,
Rela bangen sun pisah

reff :
Kader masalah cinta,
Untunge cuma apa
Bunga lan bahagia yen rukun setia
Iku sejatine cinta

Tapi cinta sampean, kaya cinta sekenan
Sing lawas dibuang, sing anyar disayang
Bli due perasaan
Kula getun pisan, demenan lan sampean

Setetes banyu putih sing mata
Nyirami pipi bli krasa
Kekasih ati kula,
Tega mendua cinta

Sekien, kula wis ora tahan
Demenan karo sampean
Bli sanggup nyangga lara,
Rela bangen sun pisah

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *