Klenting Mungil

Versi: Maeny Ansori

Nembe kenal sepisan, terus kulane kedanan
Aduh bli kolu mangan, awak gering sampe gragasan
Sing tek demeni, sampean siji
Sikil krasa keri, arep mareki bli wani

Nyiksa ning badan, demen lanang kaya wong edan
Bli weruh wirang, pengen nemoni pujaan

reff :
Pengen dadi siji, sampe tek puasani
Pitung mbengi nglakoni, jarekuh ngejog bumi

Sampean wis krasa, pengen ngulati kula
Sekien wis ngintil, nang kemat klenting mungil
Sekien aa wis nyerah, bli kuat kenang mantrae kula

Nyiksa ning badan, demen lanang kaya wong edan
Bli weruh wirang, pengen nemoni pujaan

reff :
Pengen dadi siji, sampe tek puasani
Pitung mbengi nglakoni, jarekuh ngejog bumi

Sampean wis krasa, pengen ngulati kula
Sekien wis ngintil, nang kemat klenting mungil
Sekien aa wis nyerah, bli kuat kenang mantrae kula

Nembe kenal sepisan, terus kulane kedanan
Aduh bli kolu mangan, awak gering sampe gragasan
Sing tek demeni, sampean siji
Sikil krasa keri, arep mareki bli wani

Nyiksa ning badan, demen lanang kaya wong edan
Bli weruh wirang, pengen nemoni pujaan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *