Guru Kontrak

Versi: Agus Sarondeng

Entuk panggilan, senengku ra jamak
Oleh angkatan, dadi guru kontrak
Nyambut gawe, wis ora ngrekoso
Nadyan bayare, durung sepiro-o

Larasati, muridku sing ayu
Lungguhe neng bangku nomer telu
Lirik’ane pancen gawe edan
Biso gawe dadaku trataban

Konco guru, akeh sing ngerteni
Lamun aku tresno larasati
Njur moyoki kang maneko warno
Ngundang aku, pak siswodikromo

Kadhung teles, becik njegur pisan
Karo nggleges, njur budhal lamaran
Larasti, murid kekasihku
Sing saiki, dadi sisihanku

reff :
Entuk panggilan, senengku ra jamak
Oleh angkatan, dadi guru kontrak
Nyambut gawe, wis ora ngrekoso
Nadyan bayare, durung sepiro-o

Larasati, muridku sing ayu
Lungguhe neng bangku nomer telu
Lirik’ane pancen gawe edan
Biso gawe dadaku trataban

Konco guru, akeh sing ngerteni
Lamun aku tresno larasati
Njur moyoki kang maneko warno
Ngundang aku, pak siswodikromo

Kadhung teles, becik njegur pisan
Karo nggleges, njur budhal lamaran
Larasti, murid kekasihku
Sing saiki, dadi sisihanku

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *