Pacitan Madiun

Versi: Anjar Mustika

Jan-jane atiku sih durung tego
Ninggalne sliramu bocah sing manis
Nanging lenggono rasane atiku
Amergo sliramu isih ngudi ilmu

Jan-jane atiku koyo diiris
Yen kelingan, marang sliramu sing manis
Pacitan madiun saksi tresnaku
Enggal bali wong bagus, kowe tak tunggu

Pacitan madiun liwat selaung
Tak ubengi tanpo duwe roso getun
Yo mengkono tresnaku ra munggah medhun
Ora koyo dalan pacitan madiun

Pacitan madiun liwat josari
Ninggal janji nganti tekane saiki
Ayo kabeh podo tansah memuji
Mugo-mugo gusti tansah ngijabahi

reff :
Jan-jane atiku sih durung tego
Ninggalne sliramu bocah sing manis
Nanging lenggono rasane atiku
Amergo sliramu isih ngudi ilmu

Jan-jane atiku koyo diiris
Yen kelingan, marang sliramu sing manis
Pacitan madiun saksi tresnaku
Enggal bali wong bagus, kowe tak tunggu

Pacitan madiun liwat selaung
Tak ubengi tanpo duwe roso getun
Yo mengkono tresnaku ra munggah medhun
Ora koyo dalan pacitan madiun

Pacitan madiun liwat josari
Ninggal janji nganti tekane saiki
Ayo kabeh podo tansah memuji
Mugo-mugo gusti tansah ngijabahi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *