Mecah Duren

Versi: Agus Sarondeng

Ra percoyo, yen sliramu ora tresno
Ora ngandel, yen sliramu isih mangkel
Wong nyatane, bola-bali kok nggoleki
Kondho benci, tapi rindu sekali

Bondho dunyo, pancen aku ora ono
Kebo bule, ugo aku ora duwe
Nanging setyo, tansah manjing jroning dodo
Ojo ngece, yen aku tresno kowe

reff :
Jeruk…keprok, pethuk…ngamplok
Jeruk… pecel, pethuk…nyiwel
Jeruk…keprok, pethuk…ngamplok
Jeruk… pecel, pethuk…nyiwel

Jo kesuwen, kono kene ora kanten
Mecah duren, watone wis dadi manten
Yen bedhidhing, ora dadak mancal guling
Mergo eling, kemul anget sumandhing

reff :
Bondho dunyo, pancen aku ora ono
Kebo bule, ugo aku ora duwe
Nanging setyo, tansah manjing jroning dodo
Ojo ngece, yen aku tresno kowe

reff :
Jeruk…keprok, pethuk…ngamplok
Jeruk… pecel, pethuk…nyiwel
Jeruk…keprok, pethuk…ngamplok
Jeruk… pecel, pethuk…nyiwel

Jo kesuwen, kono kene ora kanten
Mecah duren, watone wis dadi manten
Yen bedhidhing, ora dadak mancal guling
Mergo eling, kemul anget sumandhing
Mergo eling, kemul anget sumandhing

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *