Nyidam Putu

Versi: Agus Sarondeng ft. Kentik

Lk :
Gendhuk-gendhuk, kae ono bocah lanang
Bocah lanang gagah ugo pinter nembang
Nembang jowo, suarane pancen kondhang
Kondhang maneh, dadi yogo ngeplak kendang

Pr :
Aduh romo, nopo ndiko mboten eling
Eling tukang kendhang nopo kempling
Keplingane, roso bantas yen wis nyandhing
Nyandhing bojo, ora sabar tur cengkiling

Lk :
Yen mengkono gendhuk, sopo pilihanmu
Pilihanmu gendhuk, ojo nganti kleru
Jo kesuwen gendhuk, ayo gek ndang mantu
Kanjeng romo, selak pingin momong putu

Pr :
Kanjeng romo, ingkang putro nyuwun duko
Keparengo, sak meniko kulo bloko
Kulo milih, tukang nge-gong kang prasojo
Arang muni, tabuhe gedhe tur dowo

reff :
Lk :
Gendhuk-gendhuk, kae ono bocah lanang
Bocah lanang gagah ugo pinter nembang
Nembang jowo, suarane pancen kondhang
Kondhang maneh, dadi yogo ngeplak kendang

Pr :
Aduh romo, nopo ndiko mboten eling
Eling tukang kendhang nopo kempling
Keplingane, roso bantas yen wis nyandhing
Nyandhing bojo, ora sabar tur cengkiling

Lk :
Yen mengkono gendhuk, sopo pilihanmu
Pilihanmu gendhuk, ojo nganti kleru
Jo kesuwen gendhuk, ayo gek ndang mantu
Kanjeng romo, selak pingin momong putu

Pr :
Kanjeng romo, ingkang putro nyuwun duko
Keparengo, sak meniko kulo bloko
Kulo milih, tukang nge-gong kang prasojo
Arang muni, tabuhe gedhe tur dowo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *