Bocah Uleng

Versi: Agus Sarondeng ft. Indra

Pr : Mbok sing sabar
Lk : Gak iso
Pr : Mbok sing sareh
LK : Gak iso, adhem-adhem penake nyangopo

Pr :
Coba iki sawangen, coba iki delengen
Bocah iki sing uleng,neng njero weteng

Pr : Bapak’e.., e bapak’e
Lk : Ono opo ndhuk…
Pr : Aku neng kene..,bapak’e.., e bapak’e
Lk : Ono opo ndhuk.., pakmu neng kene…

Pr : Nyo rungokno…
Lk : Sing endi…
Pr : Nyo templekno..
Lk : Ra sudi.., jo ngapusi.., kowe jo ngapusi

Pr :
Opo sampean ra mireng, opo sampean ra mudheng
Bocah iki sing uleng,neng njero weteng

Pr : Bapak’e.., e bapak’e
Lk : Ono opo ndhuk…
Pr : Aku neng kene..,bapak’e.., e bapak’e
Lk : Ono opo ndhuk.., pakmu neng kene…

reff :
Pr : Mbok sing sabar
Lk : Gak iso
Pr : Mbok sing sareh
LK : Gak iso, adhem-adhem penake nyangopo

Pr :
Coba iki sawangen, coba iki delengen
Bocah iki sing uleng,neng njero weteng

Pr : Bapak’e.., e bapak’e
Lk : Ono opo ndhuk…
Pr : Aku neng kene..,bapak’e.., e bapak’e
Lk : Ono opo ndhuk.., pakmu neng kene…

Pr : Nyo rungokno…
Lk : Sing endi…
Pr : Nyo templekno..
Lk : Ra sudi.., jo ngapusi.., kowe jo ngapusi

Pr :
Opo sampean ra mireng, opo sampean ra mudheng
Bocah iki sing uleng,neng njero weteng

Pr : Bapak’e.., e bapak’e
Lk : Ono opo ndhuk…
Pr : Aku neng kene..,bapak’e.., e bapak’e
Lk : Ono opo ndhuk.., pakmu neng kene…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *