Alamat Palsu

Versi: Vivi Rosalita

Ya..ya..ya..ya.., ya..ya..ya..ya…

Neng endi neng endi, neng endi…
Anggonku nggoleki neng endi…
Sing tak tresnani, ra ono ngabari
Wis suwe, ora ngerani…

Neng endi neng endi, neng endi…
Panggene saiki neng endi…

reff :
Mrono-merene nggonku nggowo alamat!
Nanging sing tak pethuki dudu deweke!
Sa…yang sing tak terimo, alamat palsu

Tak tekonane konco-koncoku kabeh!
Nanging koncoku, ora ono sing ngerti
Sa…yang kirane aku, yo wis ketipu
Nggarai aku frustasi, mergo de…e

Neng endi neng endi, neng endi…
Panggene saiki neng endi…

reff :
Mrono-merene nggonku nggowo alamat!
Nanging sing tak pethuki dudu deweke!
Sa…yang sing tak terimo, alamat palsu

Tak tekonane konco-koncoku kabeh!
Nanging koncoku, ora ono sing ngerti
Sa…yang kirane aku, yo wis ketipu
Nggarai aku frustasi, mergo de…e

Neng endi neng endi, neng endi…
Anggonku nggoleki neng endi…
Sing tak tresnani, ra ono ngabari
Wis suwe, ora ngerani…

Neng endi neng endi, neng endi…
Panggene saiki neng endi…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *