Abrak Ragenah

Versi: Joko ft. Susan

Lk :
Susah atiku duh biyung, pikirku bingung
Tego kenyo kang tansah tak jogo..
Ninggal lungo, lan wis nggandheng priyo liyo
Sing di gandheng, karo aku konco makaryo..

Pr :
Abrak ragenah, konco rusak sedulur bubrah
Ngalah.., sing waras kudune ngalah..
Mergo kenyo, ojo dadi rusak ing konco
Becik nrimo, iku kang luwih utomo..

reff :
Lk :
Anakmu, wis kebacut tresno
Datan ono ing ati wanito liyo..
Pr :
Mikiro.., iku panganan opo
Ra orane, yen ra kumanan ing ndunyo..

Lk :
Pancen bener, kabeh ngendikamu
Opo kleru, yen ngupadi tresnaku..
Pr :
Elingo.., welinge wong tuwo
Ngalah lan nrimo, uripmu bakale mulyo..

reff :
Lk :
Susah atiku duh biyung, pikirku bingung
Tego kenyo kang tansah tak jogo..
Ninggal lungo, lan wis nggandheng priyo liyo
Sing di gandheng, karo aku konco makaryo..

Pr :
Abrak ragenah, konco rusak sedulur bubrah
Ngalah.., sing waras kudune ngalah..
Mergo kenyo, ojo dadi rusak ing konco
Becik nrimo, iku kang luwih utomo..

reff :
Lk :
Anakmu, wis kebacut tresno
Datan ono ing ati wanito liyo..
Pr :
Mikiro.., iku panganan opo
Ra orane, yen ra kumanan ing ndunyo..

Lk :
Pancen bener, kabeh ngendikamu
Opo kleru, yen ngupadi tresnaku..
Pr :
Elingo.., welinge wong tuwo
Ngalah lan nrimo, uripmu bakale mulyo..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *