Wawuh

Lirik Lagu Sanguturu ke-1050 Wawuh
Versi: Agus Sarondeng

HORO TO DIK…, KOK JEBUL SLIRANE
NYANGOPO DIK…, LHA KOK ONO KENE
PITUNG SASI, ANGGONKU NGGOLEK’I
KETEMU ONO PANTAI PRIGI

YEN WENGI, ANAKMU NAKOKKE
MENYANG NGENDI, LUNGANE IBUNE
AYO BALI, ANAKMU NGGOLEK’I
JO SEMOYO, AYO ENGGAL BALI

reff :
SUMPAH KOK DIK.., AKU WIS MERTOBAT
TENAN KOK DIK.., IJEN ORA KUWAT
MENYANG PELANG, WISOTO PANGGUL
JO SUMELANG, AYO BALI KUMPUL

RA KEROSO, LUH NELESI PIPI
NELONGSO, SAJERONING ATI
MENYANG PRIGI, JO LALI IWAK’E
ORA RUGI, KEPENAK AWAK’E

reff :
YEN WENGI, ANAKMU NAKOKKE
MENYANG NGENDI, LUNGANE IBUNE
AYO BALI, ANAKMU NGGOLEK’I
JO SEMOYO, AYO ENGGAL BALI

reff :
SUMPAH KOK DIK.., AKU WIS MERTOBAT
TENAN KOK DIK.., IJEN ORA KUWAT
MENYANG PELANG, WISOTO PANGGUL
JO SUMELANG, AYO BALI KUMPUL

RA KEROSO, LUH NELESI PIPI
NELONGSO, SAJERONING ATI
MENYANG PRIGI, JO LALI IWAK’E
ORA RUGI, KEPENAK AWAK’E

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *