Numpak Becak

Versi: Agus Sarondeng

Tepangaken nami kulo bejo,
Kulo niki, asli saking ndeso
Tukang becak, pedamelan kulo
Turut kampung lan deso ngadeso

Awan-awan kulo ning prapatan,
Ono prawan, sajak nggowo gawan
Tak takoni, nuli tak cedhak’i
Numpak becak, langsung petung dadi

reff :
Monggo-monggo, mbakyu ndang munggaho
Monggo-monggo, mbakyu ndang mapano
Kene-kene, mbakyu tak genjote
Nadyan alon kepenak rasane

Becak kulo, pancen rodo lucu
Yen sinawang, pancen gawe guyu
Pedhal rem-e ono cedak pupu
Yen dipancal, kaget penumpangku

reff :
Tepangaken nami kulo bejo,
Kulo niki, asli saking ndeso
Tukang becak, pedamelan kulo
Turut kampung lan deso ngadeso

Awan-awan kulo ning prapatan,
Ono prawan, sajak nggowo gawan
Tak takoni, nuli tak cedhak’i
Numpak becak, langsung petung dadi

reff :
Monggo-monggo, mbakyu ndang munggaho
Monggo-monggo, mbakyu ndang mapano
Kene-kene, mbakyu tak genjote
Nadyan alon kepenak rasane

Becak kulo, pancen rodo lucu
Yen sinawang, pancen gawe guyu
Pedhal rem-e ono cedak pupu
Yen dipancal, kaget penumpangku .
Yen dipancal, kaget penumpangku .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *