Ngamen 8

“Ngamen 8” Versi Eny Sagita

Dino iki uripku rodok mulyo,
Kenal cowok omahe suroboyo
Cah-e sugih…, koyok anake rojo

Pitung ndino aku kenal cah suroboyo
Tak dolani menyang omahe kono
Tekan kono, bapake koyok buto

Mencak-mencak nggemplang boto,
Mencak-mencak koyok sapi arep manak
Nelongso, atiku nelongso
Pancen aku wong cilik, dudu’ rojo

reff :
Sakben-ndino diejek karo konco,
Ora ngerti, yen atiku ngempet loro

Nanging aku, ora rumongso gelo
Sing penting, aku ikhlas nerimo

Mergo kabeh mau cobaan,
Cobaan kang moho kuoso

Pitung ndino aku kenal cah suroboyo
Tak dolani menyang omahe kono
Tekan kono, bapake koyok buto

Mencak-mencak nggemplang boto,
Mencak-mencak koyok sapi arep manak
Nelongso, atiku nelongso
Pancen aku wong cilik, dudu’ rojo

reff :
Sakben-ndino diejek karo konco,
Ora ngerti, yen atiku ngempet loro

Nanging aku, ora rumongso gelo
Sing penting, aku ikhlas nerimo

Mergo kabeh mau cobaan,
Cobaan kang moho kuoso
Mergo kabeh mau cobaan,
Cobaan kang moho kuoso

4 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *