Kleru Mlebu

Versi: Rina Amelia

Lirih suworo keprungu, liwat hp duwekku
Pratondo yen ono pawarto kang teko..
Kaget ati iki, weruh sopo sing ngirimi
Pranyoto soko kowe, wong sing tak tresnani..

Ning kene kowe kondo, tresno ra bakal mendho
Nadyan keh kepalang, koyo tunggak jatingarang..
Mengko mbiyen kowe, nate kondo marang aku
Atimu ra biso, nompo tresnaku..

reff :
Jebul bener pandugaku, kuwi kabar kleru mlebu
Kang mestine mbok aturne, marang kenyo pepujanmu..
Aku mung biso ndendonga, nyuwun marang kang kuoso
Mugo lehmu ngrakit tresno, biso tuwuh angremboko..

Bebasan manuk mabur, mabur sing duwur
Ketitik klawan becik, lan tresnaku..

reff :
Ning kene kowe kondo, tresno ra bakal mendho
Nadyan keh kepalang, koyo tunggak jatingarang..
Mengko mbiyen kowe, nate kondo marang aku
Atimu ra biso, nompo tresnaku..

reff :
Jebul bener pandugaku, kuwi kabar kleru mlebu
Kang mestine mbok aturne, marang kenyo pepujanmu..
Aku mung biso ndendonga, nyuwun marang kang kuoso
Mugo lehmu ngrakit tresno, biso tuwuh angremboko..

Bebasan manuk mabur, mabur sing duwur
Ketitik klawan becik, lan tresnaku
Ha ha ha…, ha..ha..ha..

One comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *