Kangen Rinduku

Versi: Eny Sagita

Naliko kangen, atiku rindu
Bingung rasane, pengen ketemu
Tansah ngegawat, ati ngreridu
Atiku kangen, atiku rindu

Kangen atimu, dadi rinduku
Tresnaku iki, ugo tresnamu
Ojo kangen, keronto atimu
Kangenku mung kanggo sliramu

reff :
Bebasan lungaku, tanpo pinuju
Nalikane, atiku rindu

Roso kangenmu, tondo tresnamu
Tansah kapuji jroning atiku
Tresnamu tresnaku, kangenmu rinduku

Kangen atimu, dadi rinduku
Tresnaku iki, ugo tresnamu
Ojo kangen, keronto atimu
Kangenku mung kanggo sliramu

reff :
Bebasan lungaku, tanpo pinuju
Nalikane, atiku rindu

Roso kangenmu, tondo tresnamu
Tansah kapuji jroning atiku
Tresnamu tresnaku, kangenmu rinduku

Kangen atimu, dadi rinduku
Tresnaku iki, ugo tresnamu
Ojo kangen, keronto atimu
Kangenku mung kanggo sliramu

reff :
Bebasan lungaku, tanpo pinuju
Nalikane, atiku rindu

Roso kangenmu, tondo tresnamu
Tansah kapuji jroning atiku
Tresnamu tresnaku, kangenmu rinduku
Tresnamu tresnaku, kangenmu rinduku

4 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *