Abote Roso Rindu

Versi: Fendy

Ireng kang sajroning uripku,
Opo biso ganti dadi putih..
Lunganing sliramu, tanpo pamit mring aku
Ra nyono yen to bakal ngono..

Mlarate jiwo lan ragaku
Koyo urip, ing padhang kang tandhus..
Abote roso rindu, kang mesti tak sandhang
Opo sanggup aku anglakoni..

Yen sliramu.., percoyo….
Tanpomu aku nelongso…
Yen mangkono…, sadaro…
Opo kurang nggonku labuh tresno..

Amung siji, kang tak suwun
Ojo lali marang janji ati..

reff :
Mlarate jiwo lan ragaku
Koyo urip, ing padhang kang tandhus..
Abote roso rindu, kang mesti tak sandhang
Opo sanggup aku anglakoni..

Yen sliramu.., percoyo….
Tanpomu aku nelongso…
Yen mangkono…, sadaro…
Opo kurang nggonku labuh tresno..

Amung siji, kang tak suwun
Ojo lali marang janji ati..

Yen sliramu.., percoyo….
Tanpomu aku nelongso…
Yen mangkono…, sadaro…
Opo kurang nggonku labuh tresno..

Amung siji, kang tak suwun
Ojo lali marang janji ati..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *