Kangmasku (Koyo Madu)

Versi: Ilse Setroredjo

Koyo madu, manise esemmu
Nggregetake atiku
Hoo..yeee, koyo madu
Kangen tenan esemmu…

Tak enteni tekanmu
Koyo sekar kedaton ing taman biru
Cahyamu kangmas ku….
Cahyamu cah bagus…

Elok sumilir, angin tresno suciku, kangmas ku…
Mung tansah angen-angen
Manis esemmu, janji-janjiku
Sing kok ucapake, nggawe tentrem ning ati

reff :
Koyo madu, manise esemmu
Nggregetake atiku
Hoo..yeee, koyo madu
Kangen tenan esemmu…

Tak enteni tekanmu
Koyo sekar kedaton ing taman biru
Cahyamu kangmas ku….
Cahyamu cah bagus…

Elok sumilir, angin tresno suciku, kangmas ku…
Mung tansah angen-angen
Manis esemmu, janji-janjiku
Sing kok ucapake,

Elok sumilir, angin tresno suciku, kangmas ku…
Mung tansah angen-angen
Manis esemmu, janji-janjiku
Sing kok ucapake, nggawe tentrem ning ati

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *