Selawase (candra banyu)

Versi: Candra Banyu

Roso asih, isun nang riko
Seperene, mageh sun duweni
Selawase, nong njero ati
Sing bakal luntur

Masio riko, yo wis sing dewekan
Wis semanding, ambi wong liyo
Sun pastekno,
Welas isun, tetep kanggo riko

reff:
Sampek yo, kapan baen
Mong riko, hang dadi kembange ati
Selawase, koyo serngenge
Welas isun, tumekaning pati

Masio riko, yo wis sing dewekan
Wis semanding, ambi wong liyo
Sun pastekno,
Welas isun, tetep kanggo riko

reff :
Sampek yo, kapan baen
Mong riko, hang dadi kembange ati
Selawase, koyo serngenge
Welas isun, tumekaning pati

Sampek yo, kapan baen
Mong riko, hang dadi kembange ati
Selawase, koyo serngenge
Welas isun, tumekaning pati

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *