Selat Bali

Versi: Candra Banyu

Sakat ninggalaken riko, nyebrang selat bali
Welas iki sun gowo, masio abot jangkah iki
Banyu moto tumetes ring pipi
Ninggal riko ati sing tego, kari nelongso

Paribasan sing krono awak iki
Mikul abot tanggung-jawab hang gede
Sing bakale sun tinggal banyuwangi
Ninggalaken riko, keroso roso

Selat bali, hang wis isun sebrangi
Dadi saksi, sun tinggalno anak rabi
Banyuwangi, isun sing bakal lali
Janji suci iki, isun pasteni

reff :
Sakat ninggalaken riko, nyebrang selat bali
Welas iki sun gowo, masio abot jangkah iki
Banyu moto tumetes ring pipi
Ninggal riko ati sing tego, kari nelongso

Paribasan sing krono awak iki
Mikul abot tanggung-jawab hang gede
Sing bakale sun tinggal banyuwangi
Ninggalaken riko, keroso roso

Selat bali, hang wis isun sebrangi
Dadi saksi, sun tinggalno anak rabi
Banyuwangi, isun sing bakal lali
Janji suci iki, isun pasteni

2 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *