Ngimpi Cokot Ulo

Versi: Iis Mawanti

Dek bengi aku ngimpi, dicokot ulo
Ulane gede dowo, katon ilate

Tak cuthak-cuthik malah, megal-megol
Aku wedi tur gemes, ulane ngece

reff :
Aku banjur tangi, atiku wedi
Ora biso turu, mikir ngimpi kuwi
Aduh blaik mak, opo toh artine

Romo ibu ngendiko, ngimpi dicokot ulo
Tresnane bakal teko, tresno asmoro

Dek bengi aku ngimpi, dicokot ulo
Ulane gede dowo, katon ilate

Tak cuthak-cuthik malah, megal-megol
Aku wedi tur gemes, ulane ngece

reff :
Aku banjur tangi, atiku wedi
Ora biso turu, mikir ngimpi kuwi
Aduh blaik mak, opo toh artine

Romo ibu ngendiko, ngimpi dicokot ulo
Tresnane bakal teko, tresno asmoro

Average Rating
0 out of 5 stars. 0 votes.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *