Metu Bareng

Versi: Iis Mawanti

ATINE SENENG, BISO METU BARENG
METU MLAKU-MLAKU, LUNGO MUBENG-MUBENG
WAYAH RENDENG, LANGITE MENDHUNG PETENG
KROSO ADEM, SIKEPAN RANGKULAN KENCENG

ATINE SENENG, BISO METU BARENG
TOMBO ATI KANGEN, SING SUWE KEPENDHEM
NONTON FILM, LAMPUNE REMENG-REMENG
LUNGGUH ANTENG, TANGANE RA ISO MENENG

reff :
MADU ASMORO, LEGINE PANCEN NYOTO
MUNGGAH GUNUNG NYABRANG SAMUDRO
TELES KEBES ORA DIROSO

KEMBANG KATRESNAN, WANGINE GAWE EDAN
DIREWANGI TEK ENTEKAN, NGANTI RA KOBER KATOKAN
TUKU ARENG, NING PASAR GEDE
METU BARENG MLAKU-MLAKU, ADUH PENAKE

ATINE SENENG, BISO METU BARENG
METU MLAKU-MLAKU, LUNGO MUBENG-MUBENG
WAYAH RENDENG, LANGITE MENDHUNG PETENG
KROSO ADEM, SIKEPAN RANGKULAN KENCENG

ATINE SENENG, BISO METU BARENG
TOMBO ATI KANGEN, SING SUWE KEPENDHEM
NONTON FILM, LAMPUNE REMENG-REMENG
LUNGGUH ANTENG, TANGANE RA ISO MENENG

reff :
MADU ASMORO, LEGINE PANCEN NYOTO
MUNGGAH GUNUNG NYABRANG SAMUDRO
TELES KEBES ORA DIROSO

KEMBANG KATRESNAN, WANGINE GAWE EDAN
DIREWANGI TEK ENTEKAN, NGANTI RA KOBER KATOKAN
TUKU ARENG, NING PASAR GEDE
METU BARENG MLAKU-MLAKU, ADUH PENAKE
METU BARENG MLAKU-MLAKU, MARI KANGENE

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *