Siyo Siyo

Versi: Candra Banyu

Isun sing tau biso
Nguweni jawab pitakon ati
Roso hang suwe sun sidem
Apuwo sing ono abane

Isun sing tau weruh
Jerune welas, hang riko pendem
Koyo sing ono juntrunge
Dalan hang sun labuhi

Sun ambati riko
Sing keren leren raino bengi
Geno ngerasakeno
Paite ati ngemuli karep

Siyo-siyo isun ngenteni, seprono-seprene
Ngindiot welas, ngarepno asih
Nong riko kudangan ati
Hang tau janji

reff :
Isun sing tau weruh
Jerune welas, hang riko pendem
Koyo sing ono juntrunge
Dalan hang sun labuhi

Sun ambati riko
Sing keren leren raino bengi
Geno ngerasakeno
Paite ati ngemuli karep

Siyo-siyo isun ngenteni, seprono-seprene
Ngindiot welas, ngarepno asih
Nong riko kudangan ati
Hang tau janji

Hooo..siyo-siyo isun ngenteni, seprono-seprene
Ngindiot welas, ngarepno asih
Nong riko kudangan ati
Hang tau janji

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *