Ketemu

Versi: Sriwidadi

Wis sawetoro, suwe anggonku ninggalke
Konco-konco kabeh, lan mitro sejati

Omah lan deso, tanah kelahiranku
Bapak ibu, ugo sanak sedulurku

Katresnanku, sing wis suwe tak tinggalke
Kabeh ketemu, gembiro atiku

reff :
Omah lan deso, tanah kelahiranku
Bapak ibu, ugo sanak sedulurku

Katresnanku, sing wis suwe tak tinggalke
Kabeh ketemu, gembiro atiku

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *