Ketaton

Versi: Catur Arum

Sun sing biso, nompo welas riko
Masio ati, mageh suwe roso
Kadung riko, terus mokso
Urip tambah kesikso

Sun sepuro, salah awak riko
Hang sun jaluk, riko yo ngadoho
Atin iki mageh durung aron,
Borok ring dodo

reff :
Yoro sing kiro, arep balen maning
Isun lan riko, mergo ati kataton
Rumongso wis pait, madu ring awak iki
Seru gampange, riko nggandeng wong lanang liyo

reff :
Sun sing biso, nompo welas riko
Masio ati, mageh suwe roso
Kadung riko, terus mokso
Urip tambah kesikso

Sun sepuro, salah awak riko
Hang sun jaluk, riko yo ngadoho
Atin iki mageh durung aron,
Borok ring dodo

reff :
Yoro sing kiro, arep balen maning
Isun lan riko, mergo ati kataton
Rumongso wis pait, madu ring awak iki
Seru gampange, riko nggandeng wong lanang liyo

Yoro sing kiro, arep balen maning
Isun lan riko, mergo ati kataton
Rumongso wis pait, madu ring awak iki
Seru gampange, riko nggandeng wong lanang liyo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *