Tatuning Ati

Versi: Wiwiek Sumbogo

Pr :
Ping piro wae, kleru nututmu
Aku mung tansah nrimo
Amargo mung jogo, dimen lestari
Anggon kito bebrayan

Nanging sliramu, malah sengojo
Tansah gawe kuciwo
Mung nyikso awakku, lair trusing ati
Kang tan ono kendate

Sliramu lali, tansah endi kur awakmu
Mujo howo lan nafsu
Dumeh aku wanito, kang ngringkih tanpo doyo
Tansah kok sio-sio

Yen to pestine, dumeking wanci
Kito njur pepisahan
Iku luwih prayogo,
Tinimbang tansah, gawe loro atiku

Ndang terno bali,
Marang bopo ibuku, asal dunungku
Eling, ora sliramu naliko iku
Eling , ora sliramu marang janjimu oh..huwow

Nanging saiki,
Mung gawe gelo, lan loro ati..huwow..huwow…
Nanging saiki,
Kang tak alami, tatuning ati…

Lk :
Ojo…, dadi atimu
Ringakno aku, bocah ayu
Kito manungso, mung sak dermo nglakoni
Suaran mring gusti

Pr :
Yen to pestine, dumeking wanci
Kito njur pepisahan
Iku luwih prayogo,
Tinimbang tansah, gawe loro atiku

Ndang terno bali,
Marang bopo ibuku, asal dunungku
Eling, ora sliramu naliko iku
Eling , ora sliramu marang janjimu oh..huwow

Nanging saiki,
Mung gawe gelo, lan loro ati..huwow..huwow…
Nanging saiki,
Kang tak alami, tatuning ati…

Nanging saiki,
Kang tak alami, tatuning ati…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *