Kemulan Sepi

Versi: Catur Arum

Sepine ati, ring bengi iki
Nono hang ngudang, nono hang ngemong..
Kembange ati, durung ano ngaton
Isun nong kene, mageh dewekan..

Suwunge ati, kari gedigi
Koyo tah lintang, sing ono ulan..
Nong endi riko, kudangane ati
Isun nong kene, kemulan sepi..

reff :
Ngangen, riko sun angen-angen
Sun ambat aran riko duh eman..
Ngarep, riko sun arepaken
Geliso, teko ono nong kene
Ndampingi ati, hang sepi iki..

Suwunge ati, kari gedigi
Koyo tah lintang, sing ono ulan..
Nong endi riko, kudangane ati
Isun nong kene, kemulan sepi..

reff :
Ngangen, riko sun angen-angen
Sun ambat aran riko duh eman..
Ngarep, riko sun arepaken
Geliso, teko ono nong kene
Ndampingi ati, hang sepi iki..

Suwunge ati, kari gedigi
Koyo tah lintang, sing ono ulan..
Nong endi riko, kudangane ati
Isun nong kene, kemulan sepi..
Isun nong kene, kemulan sepi..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *