Hang Njogo Ati

Versi: Candra Banyu

Daksodo, koyo kesengsem
Atinisun nong kaindahan
Wujude kembang, kembange impen
Soren bengi, dadi angenan

Kari-kari, isun sing ngiro
Kegowo alur, lakune roso
Welas asih, hang sun tompo
Nong sisik melik, hang ngerokso

reff :
Sucine koyo, embun dalu
Indahe koyo, kembang surgo
Kepingine nyandhing awak riko,
Ndadekno riko, hang njogo ati

reff :
Sucine koyo, embun dalu
Indahe koyo, kembang surgo
Kepingine nyandhing awak riko,
Ndadekno riko, hang njogo ati

Kepingine nyandhing awak riko,
Ndadekno riko, hang njogo ati,
Ndadekno riko, hang njogo ati

One comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *