Titip Janji

Versi: Nunung Alvi

Tetesan embun, sing murat ning tengah wengi
Angin kumbang, sing gawe greges ning ati
Ati…sedih.., ingat kekasih
Ninggal kari, sampean mung titip janji

Janji setia sing pernah diucapena
Sampe kien, sun nunggu kabar berita
Kula sengsara, batin kesiksa
Datanglah, urip supaya bli betah

reff :
Apa sampaen wis klali,
Janji pasti, kala waktu bengi

Apa si wis ora suka,
Tulung aja, dawa-dawa lara
Kula wis ora tahan, nyangga penderitaan
Lilane ora lali, tetep bae kelingan

Janji setia sing pernah diucapena
Sampe kien, sun nunggu kabar berita
Kula sengsara, batin kesiksa
Datanglah, urip supaya bli betah

reff :
Apa sampaen wis klali,
Janji pasti, kala waktu bengi

Apa si wis ora suka,
Tulung aja, dawa-dawa lara
Kula wis ora tahan, nyangga penderitaan
Lilane ora lali, tetep bae kelingan

Tetesan embun, sing murat ning tengah wengi
Angin kumbang, sing gawe greges ning ati
Ati…sedih.., ingat kekasih
Ninggal kari, sampean mung titip janji

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *