Langka Surate

Versi: Yusiana Dewi

Duh aduh gusti, panas pikir
Turu rasa bli lali
Tengahe wengi, nglilir tangi
Cuma melu nangisi

Tangise jabang, arep kapan marine
Besuk gede, takon sapa bapane
Janjine bohong, cuma omong
Kula isin ning uwong

Kurang sepira, rela pasrah
Korban jiwa lan raga
Njaluk tulung lan ning sapa sambate
Kula kawinan, langka surate

reff :
Apa bli kelingan, ning peturon
Turu bareng wong loroan

Priwen tanggung-jawabe,
Sampe kien, kakang langka tekane
KUlane wis pegel, ati kula mangkel

Duh aduh gusti, panas pikir
Turu rasa bli lali
Tengahe wengi, nglilir tangi
Cuma melu nangisi

Tangise jabang, arep kapan marine
Besuk gede, takon sapa bapane
Janjine bohong, cuma omong
Kula isin ning uwong

reff :
Apa bli kelingan, ning peturon
Turu bareng wong loroan

Priwen tanggung-jawabe,
Sampe kien, kakang langka tekane
KUlane wis pegel, ati kula mangkel

Duh aduh gusti, panas pikir
Turu rasa bli lali
Tengahe wengi, nglilir tangi
Cuma melu nangisi

Tangise jabang, arep kapan marine
Besuk gede, takon sapa bapane

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *