Kangen Kowe (didi kempot)

“Kangen Kowe Didi Kempot”

Sepine ing wengi iki, aku dewe
Mung tansah eling, karo kowe
Angin paramaribo, tansah ngelingake
Aku ora bakal, lali karo kowe

Aku kangen kowe, esuk awan wengi sore
Aku kangen kowe, cah ayu aku neng kene
Aku kangen kowe, entenono sak tekane
Aku kangen kowe, aku kangen karo kowe

reff :
Kangen kangen, yen aku kangen
Ngenteni kowe, aku neng kene
Eling alismu, eling pipimu
Ugo eling kuwi ayune cah ayu

Neng kenen kangen, atiku kangen
Mung eling karo kowe, cah ayu

Sepine ing wengi iki, aku dewe
Mung tansah eling, karo kowe
Angin paramaribo, tansah ngelingake
Aku ora bakal, lali karo kowe

Aku kangen kowe, esuk awan wengi sore
Aku kangen kowe, cah ayu aku neng kene
Aku kangen kowe, entenono sak tekane
Aku kangen kowe, aku kangen karo kowe

Aku kangen kowe, esuk awan wengi sore
Aku kangen kowe, cah ayu aku neng kene
Aku kangen kowe, entenono sak tekane
Aku kangen kowe, aku kangen karo kowe

Aku kangen kowe, esuk awan wengi sore
Aku kangen kowe, cah ayu aku neng kene
Aku kangen kowe, entenono sak tekane
Aku kangen kowe, aku kangen karo kowe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *