Wangon Tangerang

Versi: Djollyngga

Eeee, lir kelingan
Nalikane kenalan karo sampean
Clana ireng setelan, kaos jambon
Wayah sore, nang njero terminal wangon

Eeee, jagong jejer
Ning bis malam jurusan kota tangerang
Nekad njebak bondone rayuan
Jawabane gelem asal nggo beneran

reff :
Nuju nang tegal, tanganku mulai nakal
Detak jantungku, berdebar-debar
Tegal cirebon, eh malah ngantuk ning pangkon
Gaya ngantuk, sirahku kejedhong padon

Eeee, lir kelingan
Nalikane kenalan karo sampean
Clana ireng setelan, kaos jambon
Wayah sore, nang njero terminal wangon

Eeee, jagong jejer
Ning bis malam jurusan kota tangerang
Nekad njebak bondone rayuan
Jawabane gelem asal nggo beneran

reff :
Ning indramyu, labih maning nggaya-ngguyu
Rasane seneng, seneng atiku
Tekan ning krawang, pikiranku wis melayang
Esuk butul ning tangerang, terus pisahan

Eeee, saben wengi
Nyekel hp, rayuan bek dobokan
Singkat terus dadi pertunangan
Ulan pitu, akad nikah diresmikan

One comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *